Аналіз роботи МО класних керівників за 2018-2019 навчальний рік

17.03.2020 00:00

До методичного об’єднання класних керівників Любиковицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у 2018-2019 навчальному році входили класні керівники 1-11 класів, а саме: Мойсійчук Ю.П., Ткачик Г. В., Босюк Л.В., Куришко О. М.,

Костецька Н.М., Тихончик Ю.В., Заєць Л. К., Радчук І. М, Бойчук Л.О.,

Мацкевич С. В. та Голяка А. М..

У минулому навчальному році робота методичного об’єднання була направлена на удосконалення та підвищення ефективності виховної роботи школи, допомогу класним керівникам в оволодінні новими педагогічними технологіями, підвищення творчого потенціалу педагогів з урахування їх індивідуальних здібностей, надання практичної допомоги педагогам в організації виховної роботи з учнями.

У 2018-2019 навчальному році було проведено 4 засідання МО класних керівників. Форми проведення засідань були різними: круглий стіл, творчий звіт, семінар, педагогічний ринг, повідомлення.

Всі класні керівники провели відкриті виховні заходи, а саме: «Посвята в Першокласники» та свято «Моя мама-Сонечко» Ткачик Г.В., свято «Моя мама найкраща у світі» -Босюк Л. В. та Куришко О. М., захід «Прощавай, початкова школо!» та свято до Дня 8 березня Мойсійчук Ю. П.,«Революція гідності» - Тихончик Ю.В., година пам’яті, присвячена жертвам Голодомору «Чорнобиль - горе України, її незагоєна рана» - Радчук І.М., захід до Дня писемності та мови - Костецька Н.М., свято «У вінку Кобзаря» - Мацкевич С. В., «Герої Небесної Сотні» Заєць Л.К..

У подальшій своїй роботі МО класних керівників планує подальше підвищення

і

теоретичного та практичного рівня підготовки класних керівників, забезпечення виконання єдиних принципових підходів у виховання учнів, озброєння класних керівників сучасними виховними технологіями передового педагогічного досвіду, координування планування та організації виховних заходів класних керівників.

У 2019-2020 навчальному році члени методичного об’єднання класних керівників будуть працювати над реалізацією науково-методичної проблеми МО класних керівників: «Національно-патріотичне виховання школярів, формування громадянина України з високим національним, культурним потенціалом».

Актуальність. Патріотичне виховання планомірна виховна діяльність, спрямована на формування у вихованців почуття патріотизму, тобто доброго відношення до батьківщини та до представників спільних культур або країн. Таке виховання включатиме розвиток любові до батьківщини, національної самосвідомості й гідності; дбайливе ставлення до рідної мови. Культури, традицій; відповідальність за

природу рідної країни; потребу зробити свій внесок у долю батьківщини; інтерес до міжнаціонального спілкування; прагнення праці на благо рідної країни,її народу. Має застосування як у сім’ї та школі, так і в державних і громадських організаціях, засновуючись на впевненості в позитивному ефекті такого ж відношення.     

                                                                         

—————

Назад


Контакт

Любиковицький ліцей

Рівненська область, Сарненський район, с. Любиковичі, вул. Центральна 42