Засідання методичного об'єднання

17.03.2020 09:29

28 грудня 2020 року в Любиковицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. проходило ІІ засідання МО суспільно – гуманітарного циклу.

 

На порядок денний виносилися такі питання:

1.     Підвищення якості уроку через упровадження інноваційних технологій. Звіт вчителя англійської мови на тему: "Особистий сайт учителя як його особисте портфоліо".

2.     Про результативність участі учнів у І, ІІ етапах Всеукраїнських олімпіад, Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Т.Г.Шевченка та конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика.

3.     Особистісно орієнтоване навчання на уроках  словесності (з досвіду роботи).

4.     Про підготовку і проведення предметних тижнів (зарубіжної літератури, української мови та літератури, іноземних мов, історії та правознавства).

5.     Використання вчителями інноваційних технології на уроках  англійської мови та в позаурочній діяльності.

6.     Нові методи та підходи в організації позакласної роботи з метою підвищення інтересу учнів до культури рідного краю, поглиблення знань з предметів суспільно-гуманітарного циклу. Представлення досвіду роботи вчителя української мови та літератури Мацкевич С.В.

 

   Із повідомленнями виступили вчителі англійської мови: Тихончик Юлія Василівна "Особистий сайт учителя як його особисте портфоліо" та Кузнець Марини Максимівни «Використання вчителями інноваційних технології на уроках  англійської мови та в позаурочній діяльності».

   Також члени МО підвели підсумки результативності  участі учнів у І, ІІ етапах Всеукраїнських олімпіад, Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Т.Г.Шевченка та конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика, олімпіад з історії та англійської мови. Вчитель української мови та літератури – Мацкевич С.В. – поділилася досвідом своєї роботи з обдарованими  дітьми. Адже її учениці – Костецька Світлана (8 клас), та СкибанСніжанна (10 клас) – вибороли перші місця в районних олімпіадах і готуються до участі в обласних конкурсах.

На засіданні обговорили також відкриті уроки вчителів іноземної. У грудні в школі проходили дні англійської мови, з метою зацікавлення учнів творчістю В. Шекспіра. Вчителі іноземної мови провели відкриті уроки, на яких , за допомогою дидактичного матеріалу, висвітлили дану тему.

—————

Назад


Контакт

Любиковицький ліцей

Рівненська область, Сарненський район, с. Любиковичі, вул. Центральна 42